• καθημερινά 09:00 - 21:00 & Σαββατοκύριακο 09:00 - 19:00
  • +30 6936746326

Εταιρεία

Bρισκόμαστε στο Κατάκολο του Ν.Ηλείας, που είναι ένα γραφικό τουριστικό λιμάνι στην Πελοπόννησο!
Όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη, ο νομός μας με πρωτεύουσα τον Πύργο, βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της Πελοποννήσου και σε ενδιάμεση απόσταση μεταξύ των λιμένων Πατρών και Καλαμάτας. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί σε μίαμιση ώρα μπορείτε να προσεγγίσετε το βόρειο ή το νότιο τμήμα της Πελοποννήσου!
Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο καλό πράγμα. Πάρα πολύ κοντά στο Κατάκολο βρίσκονται μερικές από τις μεγαλύτερες παραλίες στην Ελλάδα με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου!

Μερικά χιλιόμετρα ανατολικότερα από εδώ βρίσκεται η αρχαία πόλη της Ολυμπίας. Ένας τόπος όπου οι πρώτοι ολυμπιακοί αγώνες διοργανώνονταν μεταξύ όλου του αρχαίου ελληνικού κόσμου με αθλητές από όλη την Ελλάδα και τις αποικίες της. Περισσότερο ανατολικά βρίσκεται η μυθική πόλη και το κάστρο των Μυκηνών.
Υπάρχουν αμέτρητα άλλα όμορφα μέρη που επισκέπτονται από εδώ οι πελάτες μας χρησιμοποιώντας τα αυτοκινητά μας.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές και με τα καλύτερα αυτοκίνητα! Έτσι με την λειτουργία της ιστοσελίδας μας σας δίνουμε μια νέα δυνατότητα, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε μέσω e-mail και να κλείσουμε το ιδανικό αυτοκίνητο για σας στην ημερομηνία που θα το χρειαστείτε! Έτσι, κάνοντας κράτηση εξασφαλίζετε ότι θα βρείτε το όχημα που θέλετε χωρίς να ανησυχείτε αν θα υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα. Επίσης είμαστε έτοιμοι να σας ενημερώσουμε με χάρτες για εκδρομές που μπορείτε να κάνετε και να σας μείνουν αξέχαστες.
Η Ελλάδα έχει τόσα πολλά μέρη να επισκευθείτε και ειδικά η Πελοπόννησος. Θα ήταν κρίμα να ξοδευτεί όλος ο χρόνος των διακοπών σας σε μία παραλία ή ένα απλό σημείο! Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας αυτό το κείμενο. Εμείς σας καλωσορίζουμε στην περιοχή μας και σας ευχόμαστε μια μοναδική εμπειρία!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων (Rent a car) – Κατάκολο Ηλείας
Τηλ.: (+30) 2621.041727

Κινητό: (+30) 6936746326 – (+30) 6932452648

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!